Verwerking

 

WAT WIJ MAKEN

John Pennings Natuursteen Interieurwerken bv  is gespecialiseerd in de fabricage van granieten, composiete , keramische keukenbladen , wastafelbladen , hardsteen bouwwerk , hardsteen deurdorpels en raamdorpels , vensterbanken Door middel van onze moderne technieken is iedere verwerking of bewerking mogelijk. Met CNC-gestuurde frees/zaagmachines en watersnijtechnologie  behoort iedere bewerking aan uw  product tot de mogelijkheden.

Voorts is John Pennings Natuursteen Interieurwerken gespecialiseerd in wastafels en badkamerbekleding in iedere vorm of stijl die u wenst. De special product afdeling staat voor al uw ideeën open en zal samen met u uw idee realiseren. Door middel van onze eigen servicemonteurs gaat onze service verder dan alleen het produceren van uw product, maar is er ook de mogelijkheid om de installatie door ons te laten verrichten.

Door onze flexibiliteit kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. Verder bestaat de mogelijk voor u of uw klant om ons bedrijf te bezoeken, zodat u kunt meekijken hoe verschillende producten vervaardigd worden

U bent van harte welkom om een keuze te maken uit ons ruime assortiment natuursteen ,silestone, keramiek en hardsteen.