Keramiek

.

Keramiek

Het keramiek werkblad is nog maar recent geïntroduceerd in de Nederlandse keuken. Met veel enthousiasme is het keramiek werkblad onthaald door zowel keukenspecialisten als de consument. Het keramiek aanrechtblad is modern, duurzaam en met bijzondere eigenschappen. Niet voor niets wordt het keramiek aanrechtblad bewonderd en geprezen.

Een keramiek aanrechtblad heeft de allure van natuursteen. Het oogt robuust, is kleurvast en met alle soorten materialen en afwerking te combineren. Dankzij die eigenschappen is het goed te integreren in elk keukenconcept.

Bovendien is een keramiek werkblad bijzonder praktisch. Het materiaal is harder dan bijvoorbeeld graniet en de randafwerking is vrijwel naadloos. Dat heeft hygiëne en hoge vlekbestendigheid als resultaat.

Dankzij de hoge krasbestendigheid en watervastheid is keramiek onderhoudsarm. Keramiek werkbladen staan bekend om hun bijzondere hittebestendigheid. Schalen kunnen - tot 450 graden Celsius- rechtstreeks op het keramiek werkblad geplaatst worden. Ook is Pit Cooking mogelijk bij keramiek